One stop shop digital customer solutions

Marketing automation, CRM, eCommerce, eService, BI, Data management, Cloud system integration, Customer Engagement Hub, Content management, Customer journey's. Buyer persona's, Web apps, portal development, ERP.

Het realiseren van een succesvol onmi-channel  klantbenaderings systeem, (Customer Engagment Hub) is complex. Hierbij komen  meerdere diciplines en expertise samen. Het Cassiopeia ecosysteem combineert deze expertise binnen projecten en managed services en ontzorgt daarmee haar opdrachtgevers.

Upward Curve
Sketch machine
Weergave van Quotes Stock Market

Integreer je klantstrategie end to end.

Klantgedreven organisatie

Krijg een goed beeld van je klant en zijn buying journey. Maak een roadmap van het verandertraject. Integreer je marketing-, verkoop-, en service processen en applicaties. Stuur datagedreven.

Hoe wij dat voor u regelen?

Integreer je technology stack.

Op weg naar een Customer Engagement Hub

Digitaliseren van klantcontacten betekent data inzetten voor een gepersonaliseerde beleving van uw klanten over alle kanalen en op ieder moment. Dat betekent dat uw systemen moeten werken met een en dezelfde data. Dit vergt een geïntegreerde applicatie architectuur met een centrale klantendatabase.


De samenwerkende bedrijven in het Cassiopeia eco systeem leiden u over de soms lange weg naar deze "Customer engagement Hub"

Weten hoe wij dat doen ?

Creëer een data gedreven organisatie.

Data analyse, business intelligence en Big data

Data is het nieuwe goud. Maar de kunst is het deze te verzilveren !

Analyseren is een goed begin, want meten is weten.  Veel belangrijker is de vraag: Hoe zet u uw data in en laat deze voor u werken ?

Wit u weten hoe wij dit voor onze klanten doen?

druk kantoor
Tablet
Lesbisch koppel met baby

Zorg voor continue onderhoud  en uitbreidingen van uw applicatielandschap.

One stop shop managed application services

De weg naar de cloud heeft het applicatie onderhoud vergemakkelijkt maar niet altijd vereenvoudigd. Zeker niet als u een groot aantal verschillende applicaties, website en apps  met elkaar gekoppeld heeft.


Het Cassiopeia managed service center onderhoud uw business applicaties in zijn geheel. Wel zo gemakkelijk.

Meer weten ?

Maak uw digitale klantbeleving uniek en productief.

Web-App & Portal development

Als de standaard oplossingen niet toereikend zijn bouwen we ze voor u. Een unieke digitale klantbeleving vraagt ook om maatwerk.

Zorg ook voor een naadloze integratie van uw backoffice.

E-commerce en ERP

Twee diciplines maar 1 proces: Het verkopen van uw producten en diensten via uw website.  Je kunt niet overal goed in zijn dus moet je samenwerken. Het Cassiopeia ecosysteem werkt samen voor klanten om E commerce en ERP applicaties naadloos in te richten.

Contact